Ingrediente
- 1 pui (de aprox. 1.5 kg)
- 2 cartofi dulci mari, curatati si taiati cubulete
- 2 pastarnaci mari, curatati si taiati cubulete
- 1 radacina mare de telina, curatata si taiata cubulete
- 1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturii
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita piper negru
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita paprika
- 2 linguri miere
Se incinge cuptorul la 180ᵒC. Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul de masline. Se aseaza puiul pe patul de legume, cu pieptul in sus. Se condimenteaza cu paprika.
Se coc aprox. 1 ora, amestecand legumele din cand in cand. Se toarna mierea peste legume si se mai lasa la copt 15-20 minute, pana cand puiul s-a rumenit, iar legumele s-au inmuiat, apoi se serveste.
Sursa Mierea Naturala
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu