Ingrediente:
- 400 g paste,
- 250 g nucă,
- 4 linguri de miere,
- 150 ml vin roşu, demisec,
- un praf de scorţişoară,
- ardei iute după gust
Tocaţi nucile.
Fierbeţi pastele cu puţină scorţişoară. Scurgeţi bine pastele fierte şi daţi-le câteva secunde prin apă rece.
Puneţi pastele în vasul (fără apa) în care au fiert.
Amestecaţi pastele cu mierea, miezul de nucă şi cu vinul, adăugând încă puţină scorţişoară.
Trebuie să omogenizaţi bine amestecul, fără însă a fărâma pastele.
Puteţi adăuga şi puţin ardei iute, tăiat foarte fin, pentru o combinaţie unică de arome.
Încălziţi compoziţia la foc mic, amestecând uşor, timp de 1-2 minute.
Preluata de pe Miere Naturala
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu