miercuri, 8 februarie 2012

Piept de Pui la Gratar Cu Miere

Ingrediente:
  • 4 fileuri de piept pui
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare, piper
Garnitura:
  • amestec de legume
  • cartofi gratinati cu parmezan
Mod de preparare
Carnea de pui se cresteaza. Se face un amestec din 2 linguri de miere de albina, 1 otet balsamic si una de sos soia si sare, piper. Se incinge gratarul si se pune pipetul de pui iar in timpul coacerii se unge pipetul de pui cu ajutorul unei pensule cu amestecul obtinut.
Puteti incerca orice garnitura, aveti mai jos o sugestie
Garnitura
1.Cartofi gratinati cu parmezan
Se curata cartofii de coaja si se taie felii de marimi porivite se aseaza intr-un vas rezistant la temeratura ridicata , se stropesc cu ulei si se condimenteaza fiecare srat de cartofi ci sare si piper si desigur cu parmezan ras. Se acopera totul cu staniol si se da la cuptor 35 min apoi se ia staniolul si se mai lasa 10 min sa prinda o crusta. 

Preluat de pe Miere Naturala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu